~gud lck xm~ 19/4/09
salam semua..('',)
wish u all..t'utama kwn2 di UM..
good luck utk final xm ni...
wat yang terbaik ye=)

td miss call my dad... aku je anak dia yang suka main2 mcll ni..
nanti abah akan call back, bukan tak nak telefon....
nanti duit hbs umi abah jugak yang kna bank in lagi kan hihi=)
lame tak balik, sejak raye haji ari tu huhu..
~nanti dah keje hari2 anak abah ni call ye hehe~

abah mmg tak suka msj2 ni....
3 words; serabut, sakit pale n waste time hehe..
abah lebih suka call terus..aku pulak suka sms..
sbb nye 1 sen tu tetap berharga hihi('',)
abah ucapkan slmt maju jaya hehe..
thnx dad('',) abah dah jadi pengetua..tahniah!!

~miz u...~
smpt miss call my mom..
ummi kat pahang.. da kursus cikgu2..
'ummi...Da start xm 21 ni........doakan ye"
'ooo yeke.....good luck.....' mak aku ckp hehe.
..'terima kasih bunda, doakan anakanda yaaa!'
hehe..sempat ku berseloroh..
gelak je ibu ku dgn gelagatku...

~rindu~
to my mom, all da' best ...!
kagum dengan ibu bapaku..daripada cikgu biase2..
kini dah nak jd pengetua...tahniah!!

..sblm smpat letak tlfon, umi pesan...
'Da..................do da' best ye!!..."
fuyooo hehehe..ada improvement..hehe.. "insyaallah...."


~ku tersenyum memanjang...miz my mom... n my dad
p/s: terima kasih atas kesabaran kalian mendidikku...~

1 Response
  1. salam ziarah kembali.. nice blog..
    salam perkenalan.. :)

    slmt study!!